Opći uvjeti poslovanja


 

Informacije o trgovačkom društvu

Empresa Venta d.o.o.

Dragutina Golika 38

10 000 Zagreb

Republika Hrvatska


Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu / broj / Tt-18/40954-4/
Račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.
IBAN HR86 2340 0091 1109 7537 7


Iznos temeljnoga kapitala društva: 20.000,00 kn / u cijelosti uplaćen u novcu
Matični broj poslovnog subjekta: 5008697
OIB:  01875918890
 


Ovim Općim uvjetima poslovanja uređuju se pravila Internet trgovine na web stranici www.premium-box.hr koju provodi društvo Empresa Venta d.o.o u okviru registrirane djelatnosti informacijskog društva.
Tvrtka Empresa Venta d.o.o. pruža online uslugu putem svoje internet stranice na domeni premium-box.hr. Usluga se sastoji od pružanja informacijskih usluga, upravljanja sadržajem te provođenja financijskih transakcija. 

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za Krajnje korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice premium-box.hr. Korištenjem internetske stranice Krajnji korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje Internetske stranice premium-box.hr u skladu s njima. Pravo Korištenja Internetske stranice osobno je pravo Krajnjeg korisnika, i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji  korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe. Krajnji korisnik osobno je odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Krajnji korisnik je upoznat sa činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga, ili do događaja koji su izvan kontrole tvrtke Empresa Venta d.o.o. te prihvaća da tvrtka Empresa Venta d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu.

Korištenjem ovih Internetskih stranica Krajnji korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Tvrtka Empresa Venta d.o.o. poručuje Krajnjem korisniku: Ukoliko se s ovdje navedenim uvjetima korištenja i pravilima ne slažete ili ako imate manje od 16 godina, molimo vas da se suzdržite od uporabe ove Internetske stranice. 

Također naglašavamo: zabranjena je prodaja poklon paketa koji sadržavaju alkoholne proizvode maloljetnim osobama.

 

Uvjeti korištenja usluga Internetske stranice premium-box.hr

Uvjet za korištenje premium-box.hr Internet stranice je uspješna registracija Krajnjeg korisnika. U okviru registracije Krajnjem korisniku će biti ponuđen prihvat ovih Općih uvjeta korištenja, čiji prihvat je preduvjet za korištenje usluga premium-box.hr Internet stranice.
Ovim putem molimo Krajnjeg korisnika da pažljivo pogleda sadržaj Izjave o povjerljivosti.

 

Naplata kreditnim karticama

Na web stranici www.premium-box.hr omogućeno je sigurno online plaćanje kreditnim karticama putem T-com PayWay sustava.